Waarom Leefstijlcoach Linda?

“Niet bezig zijn met calorieën/punten tellen en ‘op controle komen’ of zo. Maar op maat onderzoeken wat bij mij de sleutel tot succes is en… die is gevonden! In maar drie coachgesprekken, al wandelend door de prachtige bossen.

Loes

Linda Dijkstra, Leefstijlcoach Linda wandeld tijdens de leefstijlcoaching

Waarom Leefstijlcoach Linda?

Je wilt gezonder eten, meer bewegen, minder stressen, meer tijd voor jezelf… maar het lukt niet of je houdt het niet vol. Tijd voor verandering!

Hulp bij gedragsverandering naar een gezondere leefstijl

Als leefstijlcoach maak ik jouw gedragsverandering zo makkelijk mogelijk. Hieronder beschrijf ik mijn aanpak:

✔️Wandelen in de natuur: toplocatie!

De leefstijlcoaching is in de natuur. Je bent lekker buiten, in het groen en in beweging. Dit is een perfecte start voor een gezondere leefstijl. Wandelen in de natuur is stress verlagend, waardoor je vrij en ontspannen kunt denken en praten. Meestal wandel ik in Maarn, op de Utrechtse Heuvelrug. Maarn is qua bereikbaarheid (snelweg en NS station) een toplocatie!

✔️Eén op één leefstijlcoaching: Alle aandacht voor jou

Mijn coachtrajecten zijn één op één. Daardoor heb ik alle aandacht voor jou en kun je effectief aan de slag met wat jíj nodig hebt. Je bent dus niet afhankelijk van het niveau en het tempo van een groep, wat bij GLI’s (gecombineerde leefstijlinterventies) het geval is.

✔️Ideaal voor als je een druk leven hebt

Het basistraject leefstijlcoaching bestaat uit slechts 4 coachgesprekken van 1 uur. Zo’n kort traject geeft je de mogelijkheid om te ervaren wat leefstijlcoaching voor je doet, zonder er voor langere tijd aan vast te zitten. Wanneer je wilt kun je daarna nog losse coachsessies aanvragen.

✔️Het hele plaatje: holistisch

Tijdens de coaching neem ik het hele plaatje mee: We focussen bijvoorbeeld niet alleen op voeding en beweging, maar kijken ook naar hoe je leeft: je werk, vrije tijd, ontspanning, slapen, mensen om je heen, kinderen, je leefomgeving. Alles hangt namelijk met elkaar samen. Zo kun jij werken aan je vitaliteit.

✔️Thuisopdrachten die bij jou aansluiten

Je gaat aan de slag met wat jou, op dat moment in de coaching, het meeste oplevert. Daarom krijg je passende thuisopdrachten. Daarmee gaat de coaching thuis door en is daarmee extra effectief.

✔️Je leert hoe het werkt en kunt zelf verder

Stap voor stap neem ik je mee in het proces van gedragsverandering (leefstijlverbetering). Je leert al doende wat je nodig hebt om gezonder te gaan leven en dat vol te houden. Daarmee maak ik mij als coach overbodig en kun jij zelf verder.

Kwaliteit

Als post-HBO opgeleide leefstijlcoach, ben ik BLCN en KABIZ kwaliteitsgeregistreerd. Daarnaast ben ik geaccrediteerd stoppen-met-roken coach (zie Rookvrij en Fitter), opgeleid tot Mindful Run en Mindful Walk instructeur en heb ik een opleiding tot gedragscoach afgerond. Regelmatig ga ik naar bijeenkomsten, bijscholingen en trainingen. Zo volgde ik bij AVLEG de vervolgtrainingen voor leefstijlcoaches, op het gebied van mindset, talent en zingeving.

Voordat ik aan de slag ging als leefstijlcoach, werkte ik 19 jaar als verpleegkundige binnen de preventieve gezondheidszorg. Mede daardoor, heb ik een uitgebreide kennis van alle leefstijlfactoren en de invloed hiervan op gezondheid.

Ik werk met wetenschappelijke richtlijnen, zoals die van de Gezondheidsraad.

Positieve ervaringen

Lees hier de reviews van vrouwen die je voorgingen!

Ben je benieuwd of de aanpak van Leefstijlcoach Linda iets voor jou is? Stuur mij een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Het is een verademing goed in je vel te zitten en daarbij niet het gevoel te hebben dat je daarvoor allerlei dingen moet of juist moet laten”

Marjolein

Foto van Linda Dijkstra, Leefstijlcoach Linda
Meer weten over mij persoonlijk? Ga naar: Over Linda

Contact

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de auto.