Ervaringen

“Inmiddels is het mij gelukt om gewicht te verliezen zonder een dieet te volgen. Ik heb mijn leefstijl duurzaam aangepast en veel meer vertrouwen in deze nieuwe balans en de controle los te kunnen laten. Het is een verademing goed in je vel te zitten en daarbij niet het gevoel te hebben dat je daarvoor allerlei dingen moet of juist moet laten”

Coachee Marjolein

“Linda heeft mij door middel van haar open manier van coachen veel inzichten gegeven over mijn leefstijl. Ik dacht dat ik veel wist over voeding en beweging maar Linda heeft mij daar nog veel meer over geleerd. Maar vooral ook over mijn patronen, want als je weet wat goed voor je is, waarom doe je dan toch vaak juist precies het tegenovergestelde?

Voordat ik begon met de coaching met Linda had ik vaak last van een kritische stem in mijn hoofd, vooral rondom voeding, en die stem was eigenlijk nooit helpend. Samen met Linda is het mij gelukt om dit om te vormen naar gedachten en gedragingen die wel zinvol zijn. Linda heeft een hele positieve instelling en helpt je ook stil te staan bij wat er allemaal goed gaat en welke successen er te vieren zijn.”

Marjolein

Contact

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vlag.