Klachtenregeling

Dit is de klachtenregeling van Leefstijlcoach Linda, gevestigd in Maarn en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 83121986. Leefstijlcoach Linda is aangesloten bij Klachtenportaal Zorg.

Een klacht en dan…..

Ben je ergens ontevreden over, of heb je een klacht over de geleverde zorg? Ik ga graag met je in gesprek en op zoek naar een oplossing.

Wil of kun je de klacht niet bespreekbaar maken met mij, of wens je onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kun je contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Dit is een externe organisatie waar ik aangesloten ben.

Heb je jouw klacht of onvrede opgestuurd, dan beoordeelt Klachtenportaal Zorg of deze voldoet aan de voorwaarden deze in behandeling te nemen en welke procedure erbij past.

Als er informatie ontbreekt of onduidelijk is, nemen zij contact met je op om het volledig te maken en ervoor te zorgen dat de klachtenprocedure goed opgestart wordt.

Wil je advies over hoe je om kunt gaan met een situatie waar je ontevreden over bent? Ook dan kun je contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Je start dan nog geen procedure op.

Geef je klacht door met het klachtenformulier op de website van Klachtenportaal Zorg. Je kunt ook een e-mail sturen aan info@klachtenportaalzorg.nl. Weet je niet welke klachtenprocedure voor jou geldt? Ook daar kan Klachtenportaal Zorg je mee helpen.

Het doel blijft het oplossen van onvrede en klachten.