Wandelcoaching

Leefstijlcoach Linda loopt met coachee door het bos in Maarn en voert een coachgesprek.

Wandelcoaching

De coachgesprekken doe ik buiten, al wandelend. Lekker de natuur in! Waarom? De natuur ontspant en is inspirerend. Op deze pagina vertel ik je er meer over. Ook kun je hier lezen over mijn werkwijze en de tarieven.

NB: Natuurlijk kunnen er redenen zijn, waardoor wandelcoaching geen goede optie is. Geef dit gerust aan, dan bedenken we een alternatief.

Vragen? Laat mij het weten! Stuur een email naar info@leefstijlcoachlinda.nl.

Wat zijn de voordelen van wandelcoaching?

Wandelcoaching is een heerlijk begin voor een gezondere leefstijl. Hieronder noem ik een aantal voordelen:

 • Het in de natuur zijn, verlaagt je stresshormoon. Hierdoor hebben je gedachten meer de vrije loop, pieker je minder en kom je sneller tot de kern.
 • Tijdens het wandelen ben je in beweging, wat op zichzelf al een goed gevoel geeft! Je bloed stroomt harder -dus ook naar je hersenen- waardoor het denken beter gaat.
 • De omgeving wisselt continue. Inzichten koppel je onbewust aan het beeld van het moment, waarop je dat inzicht opdoet. Daardoor onthoudt je de inzichten beter.
 • Doordat ik als coach naast je loop, is er geen continue oogcontact. Daardoor gaat het praten makkelijker.
 • Het overdag buiten zijn -daglicht- is goed voor je biologische klok, de aanmaak van vitamine D én voor je ogen.
Leefstijlcoach Linda loopt met een coachee door het bos in Maarn.

Waar is de wandelcoaching?

Wandelcoaching doe ik op de Utrechtse Heuvelrug, in de omgeving van Maarn, Maarsbergen, Woudenberg, Doorn, Leersum, Driebergen-Rijssenburg, Austerlitz en Zeist. Samen spreken we (per keer) de locatie af. Kom je van verder en vind je het geen probleem om een stukje te reizen? Dan nodig ik je van harte uit in Maarn! Maarn is goed te bereiken via de N227, ligt naast de A12 en er is een NS station.

Google Maps kaart, met hierop de locaties wandelcoaching van Leefstijlcoach Linda, namelijk Maarn, Maarsbergen, Woudenberg, Doorn, Leersum, Driebergen-Rijssenburg, Austerlitz en Zeist
Locaties wandelcoaching Leefstijlcoach Linda

Wat is mijn werkwijze? 

Hieronder beschrijf ik mijn werkwijze en de tarieven, zodat je weet wat je ongeveer kunt verwachten.

1. Neem contact met mij op

 • Vul het contactformulier in op deze website of stuur je berichtje met je telefoonnummer naar info@leefstijlcoachlinda.nl.
 • Ik neem binnen één werkdag contact met je op om een afspraak te plannen voor een gratis online of telefonisch kennismakingsgesprek.

2. Gratis online of telefonische kennismaking

 • Bij telefonisch kennismaken bel ik jou op de afgesproken datum en tijd.
 • Online kennismaken gaat via Microsoft Teams. Ik stuur je per email een link. Vanaf de computer kun je deze link rechtstreeks openen vanaf je webbrowser (je hoeft dus niets te downloaden vooraf). Als je gebruik maakt van een smartphone of tablet, dan is het nodig de app voor Microsoft Teams te downloaden (in de App Store of Play Store).
 • Duur van het gesprek: 45 minuten.

Kennismaken is voor beide kanten belangrijk. Daarom is dat bij mij altijd gratis en vrijblijvend. Samen kijken we in hoeverre ik als leefstijlcoach iets voor je kan betekenen en of we een klik voelen. Misschien weet je het meteen of je door mij gecoacht wil worden, misschien wil je er nog over nadenken. Dat is allemaal goed. Als we samen verder gaan, dan start je met een basistraject.

3. Het basistraject

Een basistraject geeft je de kans om te ervaren wat je hebt aan leefstijlcoaching, zonder er voor langere tijd aan vast te zitten. Een basistraject bestaat uit:

 • Een intakegesprek (1 uur)
 • Drie coachgesprekken (elk 1 uur per gesprek)
 • Kosten: €260,-

Naast de gesprekken zal ik je ook vragen om thuis opdrachten of oefeningen te doen. Zo haal je het maximale uit de coaching.

We plannen de gesprekken in overleg met elkaar. Ook spreken we samen af vanaf welke locatie we gaan wandelen. Dat kan dus ook bij jou in de buurt.

Aan het eind van het derde gesprek zal ik je vragen wat je wilt: Zelf verder aan de slag of doorgaan met de coaching?

4. Doorgaan met de coaching

Wil je na het basistraject door met de coaching? Dan plannen we per keer een losse sessie. Je hoeft dit dus vooraf allemaal niet precies te weten; Het is puur waar jij behoefte aan hebt. Een losse coachsessie kost €65,- per uur.

De meeste mensen die een leefstijlcoachingtraject doorlopen, hebben behoefte aan zo’n 8 coachgesprekken. Dus nog 5 gesprekken na het basistraject. Meestal zit er in het begin zo’n 2 weken tussen elke afspraak en daarna wat meer tijd. Ga ervan uit dat je dus ongeveer een half jaar bezig bent om een begeleid leefstijltraject af te ronden. Wil je meer informatie over leefstijlcoaching, lees dan verder bij: Wat doet een leefstijlcoach?

Heb je genoeg gelezen en wil je een afspraak voor een gratis kennismaking? Neem dan contact met mij op.

Tarieven en voorwaarden

Kennismakingsgesprek (45 min): gratis en vrijblijvend

Basistraject: Intake en 3 coachgesprekken (1 uur per gesprek), totaal €260,-. Je betaalt dit vooraf.

Vervolgafspraken: Naar eigen behoefte. De kosten per coachgesprek zijn €65,- per uur. Je betaalt achteraf (binnen 14 dagen).

Alle prijzen zijn inclusief BTW.
De Algemene Voorwaarden van Leefstijlcoach Linda zijn van toepassing.

Voor bedrijven, instellingen en organisaties kunnen andere tarieven gelden. Dit wordt opgenomen in de offerte.

Contact

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.