Hart van Nederland vraagt mijn expertmening

Hoe gaaf is dit? Vanmorgen werd ik opgebeld door Tom Copier, redacteur bij Hart van Nederland. Hij vroeg mijn expertmening als leefstijlcoach, over de slaaproutine van Arie Boomsma.

Wat is er aan de hand? Er is veel commotie over een bericht dat Arie Boomsma heeft gedeeld op Instagram. Hierin deelt hij zijn eigen slaaproutine. Inmiddels gaat het volgens de journalist helemaal los op Twitter. Omdat ik weinig tv kijk en ook op social media niet erg actief ben, gaat dit allemaal volledig langs mij heen. Dus zonder iets toe te zeggen, heb ik eerst het bericht gelezen. Het is een bericht dat over de eigen slaaproutine van Arie Boomsma gaat. Ik denk dan: vanwaar al die ophef? Dus ik heb besloten mijn mening te delen met Hart van Nederland. Zie hieronder het bericht!

https://www.hartvannederland.nl/nieuws/opmerkelijk/slaaproutine-arie-boomsma-krijgt-veel-kritiek-op-social-media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.