Stoppen met roken: Heel Leersum stopt

STOPtober in Leersum: Heel Leersum stopt (met roken)

Doe mee met STOPtober 2023 in Leersum!

Woon je in Leersum of in de omgeving van Leersum? En wil je graag met behulp van coaching stoppen met roken? Doe dan -in het kader van STOPtober 2023- mee met Heel Leersum stopt. Geef je hieronder op of lees eerst nog even verder 😉.

Heel Leersum stopt

Heel Leersum stopt is een samenwerking tussen de leefstijlcoaches Ellen Abbringh, Linda Dijkstra (dat ben ik 🙂) en de huisartsenpraktijken in Leersum. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen tegelijkertijd -blijvend- te laten stoppen met roken.

Foto: Praktijkondersteuners van huisartsenpraktijken in Leersum samen met de leefstijlcoaches Linda Dijkstra en Ellen Abbringh.
Praktijkondersteuners van huisartsen in Leersum, samen met leefstijlcoaches Ellen Abbringh (blauwe trui) en Linda Dijkstra (witte trui).

Intensieve begeleiding met het programma Rookvrij en Fitter

Ellen en ik voeren in het kader van stoppen-met-roken coaching, het landelijke programma Rookvrij en Fitter uit. Dit programma biedt intensieve begeleiding bij het stoppen met roken, waarbij de gehele leefstijl wordt meegenomen. We bieden deze vorm van begeleiding ook tijdens ‘Heel Leersum stopt’. Fijn om te weten: het programma wordt 100% vergoed door vrijwel alle zorgverzekeraars.

Foto van leefstijlcoaches Ellen Abbringh en Linda Dijkstra
Leefstijlcoaches Ellen Abbringh en Linda Dijkstra

Programma en tijden Heel Leersum stopt

Je kunt als deelnemer kiezen tussen individuele begeleiding of groepsbegeleiding. Daarnaast bieden we wekelijks begeleide wandelingen aan (Fresh Air Walks).

Wanneer je je opgeeft, nemen Ellen of ik contact met je op. We maken dan een afspraak voor een uitgebreide intake. Daarnaast vragen we je of je individuele begeleiding wilt of mee wilt doen aan de groepssessies. Hieronder vind je alvast de data en tijden van de groepssessies:

Groepssessies

Data: donderdag 5, 12, 19 en 26 oktober 2023
Tijd: 17.00 – 18.30 uur
Locatie: buiten, verzamelen bij De Binder, Hoflaan 29 in Leersum. Doe gemakkelijke of sportieve kleding aan 😊

Fresh Air Walks (begeleide wandelingen)

Data: maandag 2, 9, 16, 23 en 30 oktober 2023
Tijd: 17.00 -18.00 uur
Locatie: Huisartsenpraktijk De Groenling, Rijksstraatweg 176 in Leersum

Krantenartikel Cursus 'Rookvrij en Fitter' van start
Artikel in de krant: Nieuwsblad de Kaap, Heuvelrug

Kosten

Gratis voor deelnemers; 100% vergoeding door zorgverzekering (m.u.v. Zorg en Zekerheid)

Aanmelden

Wil je meedoen met Heel Leersum stopt, vul dan het contactformulier in op de website van Rookvrij en Fitter. Geef bij voorkeur stoppen-met-roken coach aan: Maarn – Linda Dijkstra of Utrechtse Heuvelrug – Ellen Abbringh. Je vindt dit aanmeldformulier via onderstaande knop:

Flyer Rookvrij en Fitter voor Heel Leersum stopt.

Ik hoop dat ik je een beetje enthousiast of nieuwsgierig heb gemaakt naar Rookvrij en Fitter en Heel Leersum stopt. Als je vragen hebt, laat het mij weten. Hopelijk tot snel!

Contact

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de sleutel.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *